Predaj, 2-izb. byt, 63 m2, Tvrdošín, Tvrdošín 130 000,00 EUR navrhnúť cenu

Predaj, dvojizbový byt Tvrdošín, sídlisko Medvedzie - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Ponúkame na predaj zrekonštruovaný dvojizbový byt, v osobnom vlastníctve, 63 m2, v tichej lokalite mesta Tvrdošín, na sídlisku Medvedzie. Byt je slnečný a priestranný a nachádza sa na 7 poschodí v sedemposchodovom panelovom bytovom dome. Je teplý a svetlý a z jeho slnečnej loggie je pekný výhľad na okolie.

DISPOZÍCIA:
Vstupom do bytu sú vchodové bezpečnostné dvere. Chodbička za nimi je vybavená vešiakovou stenou a skrinkami na odkladanie topánok, šatstva a podobne. Z tejto chodbičky sa prechádza do chodby. Tu sa nachádza po pravej strane kúpeľňa s toaletou. Popri 2 priestranných izbách naľavo sa prejde do kuchyne a z nej je vchod na loggiu. Jedna z izieb je sadrokartónovou priečkou rozdelená na dve izby, čím sa vytvoril priestor pre spálňu rodičov a spálňu detí. V kúpeľni, do ktorej je vstup z chodby sa nachádza sprchový kút, umývadlo so skrinkou, toaleta a vaňa. Tiež je tu umiestnená práčka.

STAV BYTU:
Byt bol zrekonštruovaný a je vo veľmi dobrom udržiavanom stave. V celom byte je plávajúca laminátová podlaha v kombinácii s dlažbou.
V bytovom jadre sa rekonštruovala elektrina a rozvody. Boli tu takisto vymenené plastové okná so žalúziami. Dvere v celom byte sú zasúvacie, drevené, v kombinácii s nepriehľadným sklom.

Byt sa predáva bez nábytku. Okrem kuchyne - tá zostáva, okrem voľne stojacich spotrebičov ako ľadnička s mrazničkou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra. Tieto spotrebiče si majitelia berú so sebou. V spálni zostáva zasúvacia drevená skriňa.

Kúrenie je centrálne - zabezpečené ústredným kúrením. K bytu prislúcha menšia pivnica (1,5m2), ktorá je murovaná. Možnosť parkovania priamo pred bytovým domom.

BYTOVÝ DOM:
Budova má plastové okná a elektrický vrátnik. Boli menené stúpačky a rekonštruovaný je aj interiér bytového domu. Vnútorné zábradlie na schodišti je antikorové.
V spoločných priestoroch je k dispozícii kočikáreň a sušiareň slúžiaca napríklad na odkladanie bicyklov. Bytový dom je zateplený.
Súčasťou bytového domu je výťah, ktorý je tiež zrekonštruovaný.
Na streche je plánované umiestnenie fotovoltaických panelov a panely na ohrev teplej vody.
Prevádzkové náklady na 3 člennú rodinu sú ca. 210€ mesačne ( správa bytovky, voda, elektrika, kúrenie).

POPIS LOKALITY:
Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou: škola, škôlka, obchody, cyklotrasa, detské ihrisko, oddychová zóna, potraviny.

VÝHODY:
Zateplený bytový dom, možnosť parkovania v blízkostí , dobrá občianska vybavenosť, bez nutnosti vysokých investícií do opráv.

Extra:
V suteréne bytového domu je obchod so zmiešaným tovarom, takže môžete kedykoľvek nakupovať z pohodlia papúč.
Za pár minút sa viete ocitnúť v nádhernej prírode Oravy a to peši, či na bicykli. Oravská Priehrada pre milovníkov rybárčenia, kúpania a iných vodných aktivít je naďaleko od mesta. Samozrejme pre milovníkov oddychu sú v tomto meste reštaurácie, kaviarničky a detské ihriská...Toto všetko vrátane úplnej občianskej vybavenosti na Vás čaká, v prípade, že sa rozhodnete bývať v tomto byte .
Energetická trieda G.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0911 288 853 alebo na slavomiraploransky@haloreality.sk. ID ponuky: TS-67206

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- na našom webe nájdete viac ako 2000 referencií spokojných klientov
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a nakreslíme aj pôdorys
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- hypotekárne služby našich partnerov na mieru
- naše služby neustále zdokonaľujeme/zaujíma nás váš názor
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

  • Cena 130 000,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 27. 8. 2024
  • Číslo inzerátu AR-048A-150206 (67206)
  • Lokalita Tvrdošín

Kontaktovať makléra

Slavomíra Ploransky
Slavomíra Ploransky Telefón: +421911288853 E-mail: slavomiraploransky@haloreality.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
HALO reality, s.r.o. T.Vansovej 509/15 97101 Prievidza Telefón: 0915238411 E-mail: reality@haloreality.sk Web:
 
TOPlist TOPlist